Uskomaton video! Labradorinkoira pelasti ystävänsä joesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kova tuuli oli puhaltanut rannalla olevan kevyen kanootin jokeen. Liikkunut kanootti oli houkutellut kaksi koiraa hyppäämään kanootin kyytiin. Koirat olivat kuitenkin melko pian huomanneet, että he ovat saaneet itsensä pinteeseen ajelehtiessaan kanootilla virtaavan joen mukana.

Videolta näkyy, miten hädissään kanootin sisällä olevat koirat ovat. Ne haukkuvat ja ulvovat rantaan päin, jolloin musta labradorinnoutaja rientää niiden apuun. Labradorinnoutaja ui vastavirtaan kaikilla voimillaan saadakseen kiinni veneen, joka lipuu koiraa kohti vähitellen.

Kanootin sisällä oleva koira kiepauttaa taitavasti labradorinnoutajan eteen veneestä köyden, josta koira nappaa kiinni. Hätiin saapunut koira ui ja vetää kanootin perässään rantaan. Sankarikoira onnistui pelastamaan päivän ja koirat hyppäsivät helpottuneena kanootista pois.