Rekkakuski pelkäsi pakolaisia – kiinnitti autoonsa porsaanlihaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ranskan Calaisiin saapunut rekkakuski on aiheuttanut ihmetystä kollegoidensa keskuudessa. Saksalaismies oli nimittäin kiinnittänyt rekkaansa porsaanfileitä, sillä hän pelkäsi, että Britanniaan pyrkivät pakolaiset yrittäisivät livahtaa hänen kyytiinsä.

Daily Mail -lehden mukaan rekan nähnyt brittikuski ei kyennyt pidättelemään nauruaan nähdessään porssaanfileillä tuunatun rekan. Saksalaiskuski oli kuullut, että sianlihan käsitteleminen ja syöminen oli muslimeilta jyrkästi kielletty, joten hän oli päättänyt torjua osan pakolaisista porsaanfileillä.

Monet pakolaisista ovat pyrkineet Englantiin kanaalin tunnelin kautta muun muassa livahtamalla rekkojen kyytiin. Ajoittain tilanne tunnelin läheisyydessä on riistäytynyt käsistä ja monet pakolaisista ovat menettäneet henkensä pyrkiessään Englantiin. Saksalaiskuskin tempausta on pidetty rasistisena, mutta myös epätoivoisena. Tiedossa ei ole, onko miehen tempaus tehonnut keneenkään.