Ammattihalaajat yleistyvät – ihminen kaipaa kosketusta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median kulta-aikana ihmiset näkevät yhä vähemmän toisiaan. Parisuhteessa olevat ihmiset saavat kumppaniltaan huomiota ja kosketusta, mutta sinkuilla läheisyys ja kosketus eivät olekaan päivänselviä asioita.

BuzzFeedYellow julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa ammattihalaajat esittelevät omaa toimenkuvaansa. Kaikki ihmiset kaipaavat kosketusta, minkä myötä on nähty, että ammattimaisille halaajille ja hellijöille on tilausta. Hellimisen aluksi allekirjoitetaan sopimus, josta käy heti ilmi, että kyseessä ei ole seksuaalinen kanssakäyminen.

Halaajilla on erilaisia asentoja, joissa he voivat olla halattavaa henkilöä lähellä. He voivat makoilla halattavan vieressä, takana tai pitää halattavan päätä sylissään. Silittäminen ja hipsutteleminen kuuluu myös halaajien toimenkuvaan.

Jokaisella on erilainen tarve hellyydelle, minkä ammattihalaajat yrittävät parhaansa mukaan täyttää. Videolla ammattihalaajien palvelua ensikertaa testanneet olivat aluksi tuntemattoman ihmisen läheisyydestä hämillään, mutta nauttivat silti kokemuksesta pystyttyään rentoutumaan.