Daphne Joy nosti rintansa kuin tarjottimelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent yllätti taannoin faninsa paljastamalla olevansa toisenkin lapsen isä. Fifty julkaisi verkossa valokuvia pojastaan Sire Jakcsonista, jonka äiti on Daphne Joy. Sittemmin naisesta on tullut julkkistähti.

Eilen Daphne Joy kuvattiin hänen juhliessaan Miamissa Rockwell-yökerhossa yhdessä ystäviensä kanssa. Joy oli pukeutunut paljastavaan korsettimaiseen cocktailmekkoon, joka nosti erityisesti hänen muotonsa pääosaan.

Daphne Joy ja 50 Cent seurustelivat aikoinaan jonkin aikaa. Valokuvissa räppäri-isä ja hänen poikansa poseerasivat kuvissa tyylikkäästi vierekkäin, joten 50 Cent ei ainakaan halua enää salailla jälkikasvuaan. Aika näyttää tuleeko pojasta vielä joskus artisti isänsä tavoin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash