Floyd Mayweatherille lahjaksi tiikerinpentu – eläinsuojelijat raivostuivat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nyrkkeilijätähti Floyd Mayweather Jnr on saanut lahjaksi uuden lemmikin. Mies on esitellyt perheenjäsenilleen kaksikuukautisen tiikerinpennun, joka tullut heidän luokseen jäädäkseen. Mies on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa tiikeri makaa lattialla talutushihnassa.

Daily Mail -lehden mukaan pentu ei ole vielä saanut nimeä ja Floyd onkin kehoittanut fanejaan ehdottamaan sille nimiä. Mayweatherin mukaan tiikerinpentu on rodultaan harvinainen ja se on kotoisin Intiasta.

Mayweatherin lemmikki on jakanut ihmisten mielipiteet, sillä monet ovat sitä mieltä, että petoeläimet kuuluvat luontoon eikä talutushihnaan. Joidenkin mielestä lemmikkitiikerit ovat olleet vielä 90-luvulla ylpeilyn aihe, mutta 2015-luvulla asiaan suhtaudutaan päinvastaisella tavalla. Toivottasti Floyd huolehtii uudesta perheenjäsenestä sen vaatimalla tavalla.