Kännykän suojakuoret ilmapallosta – parissa sekunnissa!

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puhelimissa käytetän nykyään koteloita ja kuoria lähinnä laitteen suojaamistarkoituksessa. Markkinoilla on myös upeita ja näyttäviä kuoria, joista kalleimpien hinnat nousevat useampaan kymppiin. Kuoret voi myös tehdä itse.

Puhelimelle voi tehdä haluamansa väriset kuoret helposti ilmapallosta. Puhalla ilmapallo täyteen ja aseta kännykkä sen päälle. Päästä ilmapalloa hiljalleen tyhjemmäksi siten, että se kuroutuu puhelimen päälle.

Tyhjä ilmapallo muodostaa puhelimen ympärille muovisen kuoren. Tämä kotelo ei kuitenkaan suojaa kovin hyvin kännykkää iskuilta tai naarmuilta. Markkinoilla on runsaasti näppäräkäyttöisiä suojia puhelimiin, joista osa toimii samalla lompakkona, kalenterina tai monitoimityökaluna.