Kelly Bensimon käänsi katseet bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli myös huippumallina. Viime aikoina Kelly on keskittynyt lähinnä paparazzikuvissa poseeraamiseen – yleensä bikineissä.

Tällä viikolla Kelly nautiskeli aurinkoisesta vapaapäivästä Miami Beachilla, Floridassa. Samalla hän osoitti olevansa edelleen upeassa bikinikunnossa, vaikka ei ihan nuorimmillaan enää olekaan.

Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi myös useiden lehtien päätoimittajana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash