Lapsi ei pitänyt ruusukaalista – keksi ovelan tavan välttyä siltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cambridgen peruskoulussa etsitään lasta, joka ei nähtävästi pidä ruusukaalista. Lasten koulurepuista on alkanut löytymään mystisesti laukkuihin ilmestyneitä kasviksia, joiden syömiseltä toistaiseksi vielä etsittynä oleva oppilas on ilmeisesti yrittänyt itse välttyä.

Ruusukaalit piilottanut oppilas on opettajien arvion mukaan kolmannella luokalla oleva lapsi, joka esittää luultavasti kotonaan syövänsä ruusukaalit pois ruokalautaseltaan. Syömisen sijaan lapsi on kuitenkin tuonut ne kouluun ja piilottanut keitetyt ruusukaalit muiden lasten koulureppuihin kenenkään huomaamatta.

Opettajat yrittävät saada pientä jekuttelijaa kiinni vanhempien avulla, sillä lapsi ei ole suostunut tunnustamaan ruusukaalikeppostaan itse. Lasten vanhemmat ovat ottaneet asian huumorilla vastaan ja erään oppilaan isä on kommentoinut Mirror-lehden mukaan, että lapsen tulisi saada jokin mitali ja arvioi, että hänen ammattinsa tulee tulevaisuudessa olemaan luultavasti jokin agentti.