Nainen putosi koirineen jäihin – uskomaton sattuma pelasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nainen oli ollut kävelyttämässä koiriaan Utahissa Mantua Reservoir -alueella jäätyneen järven ympärillä. Koirat olivat juosseet innoissaan jäätyneen veden päällä, mutta jää ei ollutkaan kestänyt niiden painoa, minkä vuoksi koirat olivat pudonneet jäiden läpi.

Nainen oli kiiruhtanut pelastamaan koiriaan, mutta pudonnut myös jääkylmään veteen. Alue on aidattu, joten vesistön ääreen ei ole pääsyä autoilijoilla ja pelastumisen mahdollisuus oli alkanut lähentelemään nollaa, kunnes ihme tapahtui.

Vesistöjä tarkastava Thomas Braithwaite tarkastaa alueet kerran päivässä aina yhdeksältä aamulla. Tällä kerralla hän oli kuitenkin myöhästynyt töistä ja ollut järvellä vasta yhdeltätoista aamupäivällä. Braithwaiten myöhästyminen pelasti 32-vuotiaan naisen ja koirien hengen, sillä hän oli saapunut järvelle ja nähnyt juuri ajoissa jäiden sekaan pudonneen lenkkeilijän koirineen.

Nainen kärsi hypotermiasta oltuaan jääkylmän veden varassa 20 minuuttia, ja hänet vietiin hoitoon Brigham City Hospital -sairaalaan. Nainen on Fox 13 -uutisten mukaan päässyt jo sairaalasta kotiin ja hänet on jälleenyhdistetty kahden koiransa kanssa.