Nicki Minaj’n veli syytteessä 12-vuotiaan raiskauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Nicki Minaj käväisi viime kesänä konsertoimassa myös Suomessa, ja hän on noussut viime vuosina popmaailman kirkkaimpien tähtien joukkoon. Nyt Nickin yksityiselämää varjostaa traaginen tapaus, sillä hänen veljensä Jelani Maraj on syytteessä 12-vuotiaan tytön raiskauksesta.

Nickin isoveli, 37-vuotias Jelani Maraj, vastaa oikeudessa kahteen syytteeseen, lapsen raiskauksesta ja seksuaalisesta ahdistelusta, joista hänet voidaan tuomita yhteensä jopa 50 vuoden vankeustuomioon. Hänen epäillään raiskanneen 12-vuotiaan tytön New Yorkin Long Islandilla.

Veli nousi taannoin otsikoihin, kun poptähti-sisko maksoi hänen 30.000 dollarin häät, kun Jelani meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Jacqueline Robinsonin kanssa. Maraj odottaa parhaillaan oikeudenkäyntiä vankilassa 100.000 dollarin takuusummalla.