Pikkupoika sulatti sydämet suorassa lähetyksessä – nauroi taukoamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa lähetyksissä pienet lapset ja eläimet aiheuttavat usein odottamattomia tilanteita, jotka voivat muuttaa ohjelman kulun nopeasti täysin toiseen suuntaan. Eräs pikkupoika oli todella innoissaan päästessään televisiostudioon eikä pystynyt peittelemään iloaan.

Neljävuotias Harry oli äitinsä Clare Maceachenin kanssa BBC Breakfast -keskusteluohjelmassa vieraana. Harry on saanut uuden maksan jo kahden päivän ikäisenä, mutta nyt hän tarvitsee jälleen uuden maksan ollessaan neljävuotias. Vakava keskustelu sai nopeasti iloisemman sävyn Harryn innostuessa studiossa.

BBC News on julkaissut videon Harryn ja Claren haastattelusta. Poika ei huomioi juontajien ja äidin keskustelua vaan keskittyy lähinnä nauramiseen. Clare yrittää välillä toppuutella poikaa, mutta mikään ei saa häntä lopettamaan nauramista. Onneksi Harry on terveydentilastaan huolimatta iloinen pikkupoika, jolla riittää paljon aihetta nauruun.