Radiosta tuli Adelen Hello – koira lauloi tunteella mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adelen hiljattain julkaisema Hello-kappale on yksi suurimmista hiteistä tällä hetkellä, ja se on saanut laulajan levymyynnit nousemaan taivaisiin. Ihmisiin kappale on kiistämättä uponnut kuin kuuma veitsi voihin, mutta kappale näyttäisi tepsineen myös eläimiin.

Disney Robey on julkaissut YouTube-kanavalleen videon koirastaan, joka laulaa Adelen Hello-kappaleen mukana. Koira makaa auton takapenkillä eikä voi olla hiljaa kuullessaan, että auton radiosta alkaa raikumaan Adelen koskettava balladi.

Kappaleen korkealta laulettu kertosäe tempaisee koiran heti mukaansa. Koira alkaa ulvomaan, vinkumaan ja ääntelemään kappaleen mukana. Vielä koira ei osu laulunsa kanssa vaadittuihin nuotteihin, mutta se ei taida kuitenkaan olla enää kovinkaan kaukana.