Suomen sankojonot ovat pientä – näin kävi brittikaupan avajaisissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

71-vuotias Carol Wright ja 61-vuotias Lyn Lakelin ovat Englannin suurimmat Aldi-fanit. Naiset matkustivat Nottinghamista Lincolnshireen uuden Aldi-myymälän avajaisia varten jonottamaan, ja olivatkin ensimmäiset asiakkaat myymälän ovilla.

Wright ja Lakelin saapuivat uuden Aldi-myymälän eteen jo hyvissä ajoin ennen avajaisia. Naiset leiriytyivät ovien eteen huikeat 48 tuntia ennen kuin Aldi-kauppa avaisi asiakkaille ovensa – ja saapuivat luonnollisesti ensimmäisinä paikalle. Uusi myymälä houkutteli naiset paikalle, mutta myymälä oli luvannut ensimmäisille asiakkaille myös pienen porkkanan.

Suomessa pelkkien ämpäreidenkin on huomattu aiheuttavan myymälöihin suuren asiakastulvan. Aldi oli sen sijaan luvannut kymmenelle ensimmäiselle asiakkaalle mahdollisuuden voittaa itselleen laajakuvatelevision, minkä houkuttelemana naisetkin olivat lähteneet jo hyvissä ajoin jonottamaan televisionkuvat silmissään.