Huikea sixpack! Will Smithin poika saa naiset huokaisemaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Will Smithin perhe lukeutuu Hollywoodin menestyksekkäimpiin perhekuntiin. Miestähden lapset ovat kukin alkaneet viedä eteenpäin omia viihdeuriaan. Jälkikasvu on kuitenkin noteerattu mediassa usein huomattavasti enemmän erikoisten tempaustensa kuin näyttelijäuransa vuoksi.

Perheen Jaden-poika nähtiin taannoin muun muassa Karate Kid -elokuvan tähtenä. Nyt hän on paljastanut lihaksensa perhelomalla Havaijilla, jossa Jadenin sixpack noteerattiin takuulla jokaisen silminnäkijän toimesta.

Jaden Smithin suusta on kuultu mitä erikoisempia mielipiteitä. Nuori mies uskoo muun muassa vahvasti avaruusolentojen vierailleen maapallolla. Lisäksi hän uskoo, että vastasyntyneet olisivat maailman älykkäimpiä ihmisiä jos voisivat puhua. Jadenin mukaan maailma olisi myös parempi paikka, jos kukaan ei kävisi koulua.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash