Dita Von Teese sivaltaa Kardashianeja: ”Antavat täysin väärän kuvan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien siskokset ovat vyötärön treenaamisen puolestapuhujia. Waist training, eli vyötärön treenaaminen kapeaksi korsetin avulla, on kuitenkin sitä esittelevien julkkisten myötä ymmärretty Dita Von Teesen mielestä täysin väärin.

43-vuotias burleskitaiteilija Dita Von Teese on käyttänyt korsetteja 18-vuotiaasta saakka. Hän on kommentoinut Huffington Post -lehdelle, että Kimin, Khloen ja Kourtneyn käyttämät elastiset korsetit eivät toimi. Naisen mukaan Kardashianit ovat kuin sokeita näyttämässä tietä sokeille, sillä he antavat vyötärön treenaamisesta täysin väärän kuvan ihmisille.

Waist training -muokkaus vaatii henkilöltä sitoutumista ja pitkäjänteisyyttä sekä nyöreillä kiristettävän jämäkän korsetin. Burleskitaiteilija kuitenkin myöntää, että elastinen korsetti on nopea ratkaisu kapean vuortärön saamiseen, mutta se ei silti muokkaa vyötäröä tai anna pitkäaikaisia vaikutuksia.

Vyötärön treenaamisen ja korsettien pitämisen kerrotaan loppujen lopuksi perustuvan täysin siihen, että niiden pukija laihtuu sen vuoksi, että ei voi syödä vatsaansa täyteen korsetin puristaessa sitä. Lääkäreiden mukaan korsetti ei saa rasvasoluja katoamaan tai liikkumaan toiseen paikkaan.