Suosikkilaulaja erosi – Ellie Goulding on taas sinkku

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Ellie Goulding on eronnut poikaystävästään Dougie Poynterista. Pariskunta ilmoitti ottavansa toisiinsa etäisyyttä ja pitävänsä taukoa suhteestaan. Kumpikin on viime aikoina keskittynyt uraansa ja yhteinen aika on jäänyt vähille.

The Mirror -lehden mukaan kumpikin osapuolista oli sitä mieltä, että väliaikainen ero voisi tehdä heille hyvää ja kun ajankohta on parempi, voisivat he uudelleen harkita parisuhdetta. Ellien ja Dougien ero on tullut faneille yllätyksenä.

Pariskunta kertoi noin kuukausi sitten suunnittelevansa naimisiinmenoa. Suhteen uskottiin olevan vakaalla pohjalla ja tähdet vaikuttivat onnellisilta toistensa kanssa. Molemmat pitävät mahdollisena sitä, että vielä jonain päivänä he palaavat yhteen.