Turhamaisuuden huippu? Joutsen lumoutui peilikuvastaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannissa pelastuslaitos oli saanut ilmoituksen äkäisestä joutsenesta, joka oli ilmestynyt perheen takapihalle. Pelastuslaitos otti yhteyttä Wildife Aid -organisaatioon, josta lähetettiin viranomainen paikalle noutamaan linnun.

Pelastusoperaatio on kuvattu videolle. Pian pelastajille selvisi, miksi lintu ei ollut suostunut jatkamaan matkaansa takapihalta. Se oli nähnyt aidan vieressä peilin ja se oli lumoutunut omasta peilikuvastaan.

Lintu hermostui, kun se yritettiin häätää pois peilin edestä. Perheejäsenien avustuksella lintu onnistuttiin laittamaan kuljetussäkkiin ja viemään autoon. Operaatiosta kuvattu video on julkaistu Youtubessa Wildlife Aid -kanavalla. Videon tiedoista käy ilmi, että joutsen vapautettiin läheisen joen rannalle.