Lapsi rikkoi lasipullon kaupassa – vanhempien reaktio raivostuttaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Chengdussa sijaitsevassa kaupassa asioinut kiinalaisperhe on toiminut erikoisella tavalla aiheutettuaan pienen vahingon myymälässä. Vanhemmat nimittäin kieltäytyivät maksamasta tyttärensä vahingossa rikkomaa vesipulloa kauppiaalle.

People’s Daily Online -sivuston mukaan tytär Yang Yang oli pudottanut vahingossa hyllyltä noin 3,5 euron arvoisen vesipullon, johon oli tullut halkeama. Tilanne kärjistyi lopulta siihen, että vanhemmat häipyivät paikalta maksamatta – ja jättäen tyttärensä kauppaan.

Kauppias soitti poliisit paikalle. Viranomaiset onnistuivat selvittämään missä Yang Yang asui ja poliisit saattoivat tytön kotiin. Vanhempien erikoinen käytös jatkui kuitenkin vielä viranomaistenkin läsnäollessa. Poliisit joutuivat odottamaan oven takana tunnin, sillä vanhemmat eivät suostuneet avaamaan ovea.

Lopulta Yang Yangin isoisä saapui avaamaan oven. Vanhempien mukaan he halusivat antaa tyttärelleen opetuksen. Vaikka kiinalaisperheen tapauksesta on noussut kohu, on todennäköistä, että vanhemmat eivät tule saamaan syytettä heitteillejätöstä.