Näinkin voi kosia – hummerimies yllätti oppitunnilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Esikoulussa työskentelevä opettaja Elsa Cremer oli saanut esimieheltään tehtävän. Hänen oli luettava oppilailleen satukirjaa, joka kertoi hummereista. Elsalle oli kerrottu, että satukirjan kirjoittaja halusi markkinoida teostaan ja opettajatarta kuvattaisiin videolle markkinointitarkoitusta varten.

Elsa suostui ja hän alkoi lukea hummerikirjaa oppilailleen. Neitokainen ei missään vaiheessa aavistanut, että kirja oli kirjoitettu ja kuvitettu vain yhtä tarkoitusta varten. Elsan poikaystävä halusi kosia häntä sen avulla.

Kirjan lopussa kaksi hummerihahmoa olivat hakeutuneet toistensa seuraan ja toinen hummereista polvistui toisen eteen. Cremerin ihmetykseksi kirja päättyi kesken. Sitten hän huomasi kuinka ovet avautuivat hänen takanaan ja sisään asteli hummeriksi pukeutunut nuori mies. Elsan poikaystävä Joe polvistui ja kosi tyttöystäväänsä. Mies sai myöntävän vastauksen ja pari on nyt onnellisesti kihloissa.