Paris Hilton julkaisi alastonkuvansa – haluaa rikkoa internetin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hotelliperijättärenä ja DJ-tähtenä tunnettu Paris Hilton on äskettäin osallistunut Paper Magazinen kuvauksiin. Lehden kuvauksissa on vuosi sitten nähty Paris Hiltonin entinen ystävä realitytähti Kim Kardashian. Tuolloin Kardashianin uskaliaista kuvista nousi valtava kohu.

Daily Mail -lehden mukaan nyt on Parisin vuoro kohahduttaa omilla kuvillaan. Kaunotar poseeraa lehden kuvissa puolialastomana paljastaen takapuolensa. 35-vuotias tähtönen oli puettu selän paljastavaan asuun.

Paper Magazine -lehti on julkaissut kuvia Instagram-tilillään. Monet lehden lukijoista ovat sitä mieltä, että lehti on jälleen kerran onnistunut ottamaan seksikkäitä kuvia ilman, että poseeraukset olisivat halpamaisia tai mauttomia. Taiteelliset kuvat ovat saaneet ylistystä internetissä, mutta ainakaan toistaiseksi Paris ei ole onnistunut rikkomaan internetiä samalla tavalla kuin Kim Kardashian.