Poika auttoi rauskua synnyttämään – 12 poikasta maailmaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Queenslandissa asusteleva 12-vuotias Miller Wilson rakastaa eläinten hoitamista ja luonnossa seikkalemista. Reipas nuori poika on tullut monille tutuksi hänen netissä julkaisemistaan luontovideoista. Nuoresta iästä huolimatta poika on useiden eläinlajien asiantuntija.

Australian luonnossa liikkuessaan Millerin on pysyttävä varuillaan, sillä monet eläinlajeista ovat vaarallisia ja myrkyllisiä. Daily Mail -lehden mukaan Wilson osaa käsitellä eläimiä asiantuntevalla otteella ja hän on kuin nuori krokotiilimies Steve Irwin, joka kuoli rauskun piikkiin.

Miller on ihastuttanut ihmisiä äskettäin julkaisemallaan videolla, jossa hän auttaa maailmaan 12 pientä rauskun poikasta. Vedessä uiskennellut rauskuemo oli alkanut synnyttää ja Miller sattui paikalle juuri oikeaan aikaan. Neuvokas poika ryhtyi kätilöksi ja pian vedessä uiskenteli emon lisäksi joukko vastasyntyneitä rauskuja.