4-vuotiaalle annettiin 18 tonnin radio-ohjattava kuormuri – teki selvää jälkeä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet lapset ovat todella innoissaan saadessaan kokeilla kauko-ohjattavaa autoa tai venettä. Pienten lasten kauko-ohjattavat ovat yleensä pienikokoisia ja melko hitaasti kulkevia laitteita. Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön – ja tällä kertaa historiallisen massiivisella tavalla.

Nelivuotias Sophie Brown sai nimittäin varmasti maailman ensimmäisenä lapsena kokeilla miltä tuntuu ajaa kauko-ohjattavalla 18 tonnin painoisella Volvo FMX -kuorma-autolla. Meno on melkoista, kun kuorma-auto alkaa ottaa monenlaisia iskuja vastaan. Videon tapahtumia on selvästi suunniteltu jonkin verran etukäteen, mutta tytön riemu lienee ainakin aitoa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat