Calvin Harris hermostui Taylor Swiftin faneille – Instagram-tili yksityiseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

DJ-tähti Calvin Harris on särkenyt someilijoiden sydämet muuttamalla Instagram-tilinsä yksityiseksi. 31-vuotias Harris menetti hermonsa tyttöystävänsä Taylor Swiftin faneihin.

ONTD-sivuston mukaan Calvinin Instagram-sivut olivat täynnä Swift-fanien kommentteja, joissa arvosteltiin Harrisia ja hänen suhdettaan Tayloriin. Monet Taylorin faneista pommittivat Calvinia negatiivisilla kommenteilla. Fanien ahdistelun johdosta Calvin päätti muuttaa tilinsä yksityiseksi

Harrisin fanit ovat olleet asiasta raivoissaan, sillä selvästikin Swift-fanit ovat käyneet miehen hermoille. Swiftin fanit ovat tunnetusti aktiivisia someilijoita ja monet heistä ovat varmasti sitä mieltä, että Taylorin parisuhde on myös heidän sydämensä asia, ei vain parisuhteen osapuolien.