Härski kananuggetti lautasella – tätä ei moni maistaisi muiden nähden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on nähty lukuisia esimerkkejä asiakkaiden eteen tuoduista, toinen toistaan epäilyttävän näköisistä ruoka-annoksista. Harvoin on kuitenkaan törmätty yhtä härskin näköisiin ruokiin, kuin erään amerikkalaisen ravintolan asiakkaan tapauksessa.

Reddit-käyttäjä DonnyGeeseGuy jakoi sivustolla kuvasarjan kananugetista, joka näyttää hämmästyttävän paljon ihmisen penikseltä. Kuvat jakaneen tahon mukaan hän ei itse ollut nugetin lautaselleen saanut asiakas, vaan ravintolan työntekijä. Nälkäinen asiakas ei ilmeisesti juurikaan järkyttynyt epäilyttävän näköisestä nugetista, sillä hänen kerrotaan lopulta syöneen Buffalo Dicken Finger -nimen saaneen kanapalan.

We called it "the Buffalo Dicken Finger"