Kardashianien isä raivostui – äiti löysi 25 vuotta nuoremman rakkaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailma on kohissut Rikkaat Kardashianit -televisiosarjassa esiintyneen Bruce Jennerin sukupuolenvaihdoksesta. Samaan aikaan kun Bruce on luonut uutta identiteettiään Caitlyn Jennerinä, on hänen ex-vaimonsa rakentanut suhdetta 25 vuotta nuorempaan mieheen.

Nyt Caitlyn on ilmaissut suuttumuksensa Krisin uutta suhdetta kohtaan. Kris Jennerin kultapoju Corey Gamble on nimittäin Caitlynin mukaan nykyisin aivan liian lähellä hänen perhettään. Caitlyn myöntää olevansa mustasukkainen ja pelkää, että Corey varastaa kaikki hänelle rakkaat ihmiset. Eniten Caitlynia surettaa uuden miehen suhde hänen lapsenlapsiinsa, OK!-lehti uutisoi.

Managerina ja realitytähtenä tunnettu Kris Jenner on huhujen mukaan mennyt kihloihin 35-vuotiaan rakkaansa kanssa. 60-vuotias kaunotar on pitänyt suurta timanttisormusta nimettömässään lokakuusta lähtien. Pariskunta ei ole puhunut vielä hääsuunnitelmistaan julkisesti.