Katkera exä vakoili ex-vaimon tietokonetta vuosien ajan

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Erosta katkeroituneet ihmiset saattavat turvautua äärimmäisiin keinoihin kostaakseen entiselle kumppanilleen. Kun naisten suosituin ase on lasten itselleen omiminen, saattavat miehet puolestaan ryhtyä vainoamaan.

Yhdysvaltalainen Suzanna Quintana on saanut tietää, että hänen ex-aviomiehensä on vakoillut naista tietokoneella kaksi vuotta eron jälkeen. Mies oli muun muassa saanut tietää 47-vuotiaan naisen uudesta kännykästä ja pankkitileistä.

Hän oli käyttänyt vakoilun apuna LifeLock-nimistä sovellusta, jonka pääasiallisin tehtävä on nimenomaan turvata netinkäyttäjän henkilöllisyys indentiteettivarkauden varalta. Exä oli saanut tietää kaiken naisen elämästä ja rahankäytöstä sovelluksen avulla.

Nainen oli ihmetellyt, kuinka mies pystyi tietämään kaiken hänen tekemisistään, kunnes vyyhti alkoi purkautua. Toinen parin pojista oli löytänyt perheen tietokoneelta tietoa miehen vakoilusta, ja mies jäi kiinni, USA Today uutisoi. LifeLock-yhtiö on pahoitellut asiaa ja pitää tapausta äärimmäisen harvinaisena.