Nainen antoi autokuskille suuseksiä – kohtalokas seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

54-vuotias yhdysvaltalaismies menetti autonsa hallinnan kohtalokkain seurauksin Auburndalessa, Floridassa. Randy Joe Allenin keskittyminen ajamiseen oli herpaantunut suuseksin takia ja mies oli törmännyt tien reunassa pyöräilleeseen Terry Lamunt Rossiin.

Orlando Sentinel -lehden mukaan Allen säikähti tilannetta ja pakeni onnettomuuspaikalta. Silminnäkijät hälyttivät apua, mutta pyöräilijä ei selvinnyt hengissä. Randy Joe Allen on tunnustanut teon ja kertonut, että onnettomuuden syynä oli suuseksi.

Allen kertoi kuulusteluissa poliiseille, että hän oli käynyt oluella paikallisessa baarissa ja tavannut siellä naisen. Kaksikko oli lopulta päättänyt lähteä Randyn luokse jatkamaan juhlimista.

Kesken ajomatkan nainen oli heittäytynyt villiksi ja avannut miehen housut. Suuseksistä nauttiessaan Randy oli unohtanut tarkkailla tietä. Mies on myöntänyt syyllisyytensä ja hänet on pidätetty. Randy tullaan todennäköisesti tuomitsemaan Terry Lamunt Rossin taposta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.