The Rock pelasti koirakaimansa – lahjoitti 1 500 dollaria leikkaukseen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Showpainijana ja näyttelijänä tunnettu Dwayne The Rock Johnson on tehnyt hyväsydämisen teon. Hän on nimittäin lahjoittanut 1.500 dollaria loukkaantuneen koiran hoitoihin. Mies heltyi ihastuttavaan tekoon kuultuaan, että koira oli nimetty hänen mukaansa Dwayne The Rock Johnsoniksi.

Pienelle koiralle haettiin rahallista apua GoFundMe-sivuston kautta. TMZ-sivuston mukaan koira tarvitsi 5.000 dollaria leikkausta varten. Kun Dwayne Johnson kuuli koiran tapauksesta, päätti hän lahjoittaa avokätisen summan koiran pelastamiseksi.

Miehen ansiosta leikkaukseen tarvittava rahasumma saatiin kasaan ja Dwayne The Rock Johnson -koira pääsi operoitavaksi. Näyttelijän teko on ihastuttanut ihmisiä ympäri maailmaa, sillä hänen ansiostaan epäonninen koirakaima sai uuden mahdollisuuden elämässä.