Mark Wahlberg on Kuuden miljardin dollarin mies – kulttisarja elokuvaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Mark Wahlberg on kiinnitetty Six Billion Dollar Man -elokuvan päärooliin. Kyseessä on elokuvaversio 1970-luvun hittisarjasta Kuuden miljoonan dollarin mies, joskin nimeä on hieman muutettu inflaatioon sopivammaksi. Kuuden miljoonan dollarin mies on nyt siis kuuden miljardin dollarin mies.

Mark Wahlberg tulee näyttelemään Steve Austinia, armeijan upseeria, joka päätyy tuhoisaan onnettomuuteen. Kuuden miljardin dollarin operaation seurauksena hänestä tulee supervoimin varustettu ihmisen ja koneen välimuoto.

Deadline-sivuston mukaan elokuvan ensi-iltaa kaavaillaan joulukuulle 2017. Six Billion Dollar Man -elokuvan ohjaa argentiinalainen Damian Szifron.

PÄIVITYS: Mark Wahlberg ei tähditä Mars-elokuvaa.