Meikkitrendit uusiksi! Nyt tarvitaan värejä – ja paljon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muoti- ja meikkitrendit vaihtuvat ja muuttuvat nopeasti. Ihmiset haluavat uudistua ja muuttaa omaa tyyliään säännöllisin väliajoin. Oman tyylinsä saa nopeiten ja helpoiten muutettua aloittamalla esimerkiksi omasta tavasta meikata. Tällä hetkellä huomion voi kiinnittää kulmakarvojen väritykseen ja ajatella meikatessaan sateenkaarta.

Hetki sitten monien hiuksilla nähtiin upeita pastellisävyjä ja sateenkaaren värejä, kun niin kutsutut My Little Pony -hiukset tulivat muotiin. Tällä hetkellä meikkitrendien edelläkävijät ja kokeilunhaluiset meikkitaiteilijat ovat alkaneet meikkaamaan kulmakarvojaan räiskyvien värien avulla.

Nyt kulmakarvat meikataan maalaamalla ne sateenkaaren väreillä. Kuten sateenkaaressa, kulmakarvoissakin saa ja on suotavaa käyttää monia eri värejä. Kulmakarvat voi jaotella esimerkiksi kuuteen eri osioon, jotka maalaa vuorotellen punaisella, oranssilla, keltaisella, vihreällä, sinisellä sekä lilalla värillä.

We're loving @ohnoitsruthio's gorgeous #rainbowbrows! B.x #wowbrows #boldbrows

Kuva, jonka Benito Brow Bar (@benitobrowbar) julkaisi

#rainbow #colorfulbrows #rainbowbrows

Kuva, jonka MakeYoFaceDoll (@anna_doll98) julkaisi