Nälkäpeli-teemapuisto Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että Dubaihin avataan todennäköisesti jo ensi vuonna Nälkäpeli-elokuviin perustuva teemahuvipuisto. Nyt samankaltaista huvittelupaikkaa suunnitellaan myös Yhdysvaltojen Atlantaan. New York Times paljasti, että Atlantan Georgiaan on suunnittella Nälkäpeli-elokuvien teemalla rakennettu puisto.

Puistoon tulee kaikki vyöhyke 12. keskeisimmät tapahtumapaikat ja alueet. Puistoon on tulossa muun muassa vuoristorata sekä simulaattoreita. Puiston rakentaminen maksaa noi 625 miljoonaa dollaria, ja sen on määrä aueta vuonna 2019.

Suzanne Collinsin kirjoihin perustuva ja Jennifer Lawrencen tähdittämä Nälkäpeli-elokuvasarja nauttii hurjasta suosiosta ympäri maailmaa. Kansalaisiaan alistavaan tulevaisuuden sijoittuvan sarjan päättävä elokuva, Nälkäpeli – Matkijanärhi osa 2, saa ensi-iltansa muutaman viikon kuluttua.