NASA julkaisi videon: Joululahjat raketilla avaruusasemalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kansainväliselle avaruusasemalle suuntaava rahtiraketti on lähetetty onnistuneesti matkaan 6.12.2015. Atlas V -raketin on määrä toimittaa avaruusasemalle ruokaa, vaatteita, työ- ja tutkimusvälineitä ja muita tarvikkeita jopa 3.350 kilon edestä.

Daily Mail -lehden mukaan välttämättömimmätkin tarvikkeet avaruusasemalla alkavat olla vähissä, sillä ISS ei ole vastaanottanut tavaralähetyksiä kahdeksaan kuukauteen. Rahtiraketin on määrä olla perillä määränpäässä keskiviikkona.

NASA:n tietojen mukaan astronauteille on lähetetty välttämättömyyksien lisäksi muutamia yllätyksiä. Rahdin mukana on astronauteille tarkoitettuja joululahjoja. Raketin matka on taittunut suunnitelmien mukaisesti. Sen lisäksi, että raketti toimittaa ISS:lle tarvikkeita vie se myös mennessään joulumieltä lahjojen muodossa.