NASA julkaisi videon: Joululahjat raketilla avaruusasemalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kansainväliselle avaruusasemalle suuntaava rahtiraketti on lähetetty onnistuneesti matkaan 6.12.2015. Atlas V -raketin on määrä toimittaa avaruusasemalle ruokaa, vaatteita, työ- ja tutkimusvälineitä ja muita tarvikkeita jopa 3.350 kilon edestä.

Daily Mail -lehden mukaan välttämättömimmätkin tarvikkeet avaruusasemalla alkavat olla vähissä, sillä ISS ei ole vastaanottanut tavaralähetyksiä kahdeksaan kuukauteen. Rahtiraketin on määrä olla perillä määränpäässä keskiviikkona.

NASA:n tietojen mukaan astronauteille on lähetetty välttämättömyyksien lisäksi muutamia yllätyksiä. Rahdin mukana on astronauteille tarkoitettuja joululahjoja. Raketin matka on taittunut suunnitelmien mukaisesti. Sen lisäksi, että raketti toimittaa ISS:lle tarvikkeita vie se myös mennessään joulumieltä lahjojen muodossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat