Nuorille miehille penisten mittanauhoja Ruotsissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kondomin käyttäminen on tärkeää sukupuolitautien leviämisen estämisen kannalta. Kondomin suosio kuitenkin laskee jatkuvasti, koska naisille on olemassa niin monia muitakin ehkäisymenetelmiä.

Ruotsalainen klinikka on alkanut kuitenkin nyt rohkaisemaan nuoria miehiä kondomien ostamiseen yhä hanakammin, sillä ne ovat ainoa keino suojautua taudeilta. Tukholmassa sijaitseva klinikka on alkanut The Guardian -lehden mukaan jakamaan nuorille miehille mittanauhoja.

Miesten toivotaan mittaavan nauhan avulla oma peniksensä koko, minkä mukaan he osaisivat ostaa oikean kokoisia kondomeita eivätkä olisi niiden pukemishetkellä enää niin epävarmoja.

Väärän kokoinen kondomi on yksi syy siihen, minkä vuoksi se voi lähteä kesken seksin pois tai mennä rikki joko pukiessa tai seksin aikana. Myös tästä syystä ruotsalaisklinikka haluaa kannustaa miehiä mittaamaan oman peniksensä koko jakamalla heille siihen soveltuvia mittanauhoja.