Sykähdyttävä näky: Ostoskeskuksen Joulupukki osasi viittomakieltä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Middlesbroughissa sijaitsevassa ostoskeskuksessa vieraillut englantilaisperhe oli poikennut jututtamassa kauppakeskuksessa vierailevaa Joulupukkia. Pikkutyttö oli rohkeasti istahtanut Joulupukin syliin kertoakseen hänelle lahjatoiveensa.

Vanhemmat kertoivat Joulupukille, että heidän tyttärellään oli kuulovamma, eikä hän voinut esittää toiveitaan puhumalla. Vanhempien ihastukseksi Joulupukki osasi viittomakieltä ja hän kysyi vanhemmilta, osasiko heidän tyttärensä viittoa.

Pikkutytön ja Joulupukin ihastuttava keskustelutuokio on tallentunut vanhempien kuvaamalle videolle. Tyttö kertoi Joulupukille lahjatoiveensa hymyillen iloisesti. Video on julkaistu sosiaalisessa mediassa ja se on ihastuttanut ihmisiä ympäri maailmaa. Pienelle tytölle jutustelutuokio pukin kanssa oli varmasti taianomainen ja ikimuistoinen kokemus.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat