Äidit ja tyttäret ottavat nyt tatuointeja yhdessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakastavaiset tai kaverukset saattavat ottaa samanlaiset tatuoinnit ikään kuin muistuttamaan yhteisestä matkasta ja toisen ihmisen tärkeydestä. Nyt äidit ja tyttäret ovat ryhtyneet ottamaan samanlaisia tatuointeja.

Instagramissa on lukuisia valokuvia, joissa esitellään äitien ja tyttärien ottamia yhteensopivia tatuointeja. Ilmiö on muodostumassa pienoiseksi trendiksi, eikä tatuointeja pidetä enää kovinkaan harvinaisina iäkkkäiden ihmisten keskuudessa.

Tatuoinneilla on usein suuri merkitys kantajalleen ja ne saattavat symboloida elämälle tärkeää asiaa. Vanhempien ja lasten yhteiset tatuoinnit ovat siinä mielessä turvallisia, kun sukulaisuus säilyy ainiaan. Kumppanista muistuttava tatuointi saattaa muuttua eron jälkeen murheenkryyniksi.

Kuva, jonka Laur (@l_gearhart) julkaisi

Kuva, jonka Nola Jones (@nolajones) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat