Rocktähdellä seksisuhde lastenhoitajaan – antoi paljastuttuaan potkut

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rokkitähti Gavin Rossdale on hankkiutunut eroon lastenhoitajasta, jonka kanssa hänellä oli huhujen mukaan seksisuhde. Mies on kaikessa hiljaisuudessa hankkinut lapsilleen uuden lastenhoitajan. Stara uutisoi taannoin rokkarin syrjähypystä lapsenhoitajan kanssa.

Gavin Rossdalen avioliitto poptähti Gwen Stefanin kanssa kariutui suhdeskandaalin tultua ilmi. E! News -sivuston mukaan mies ei ole enää missään tekemisissä lastenhoitaja-rakastajattarensa kanssa.

Mies haluaa jättää skandaalit taakseen ja hän keskittyy nyt rauhalliseen perhe-elämään. Mies haluaa vältellä kohuja, jotka voisivat vaurioittaa hänen suhdettaan hänen lapsiinsa ja ex-vaimoon. Gwen on skandaaleista huolimatta päässyt elämässä eteenpäin ja huhujen mukaan hän seurustelee countrytähti Blake Sheltonin kanssa.