Kateus iski? Mies näytti Lamborghini-kuskille takapuolta!

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilaiskaupungin keskustassa ajellut Lamborghini-kuski oli herättänyt jalankulkijoiden huomion. Monet kadulla kävelleistä loivat ihastuneita katseita luksusautoa kohti ja jotkut jopa räpsivät ökyautosta kuvia. Yksi sivullisista alkoi kuvata autosta videota.

Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Tietä ylittänyt jalankulkija asettautui Lamborghinin eteen estääkseen kuskia jatkamasta matkaansa. Videolle on taltioitunut hetki, jolloin ihmiset ympärillä alkoivat huutaa kovaan ääneen.

Autotiellä oleva mies nimittäin laski housunsa alas ja hän asetteli pakaransa Lamborghinin konepellille. Kuski tuskastui tilanteesta ja painoi kaasua. Kun auto liikahti eteenpäin, tajusi takapuoltaan esitellyt mies siirtyä pois auton tieltä. Miehen mielenilmauksesta kävi selväksi, että Lamborghinit eivät ole kaikkien mieleen.