Koiran temppu pieleen – kaveri vei herkut kuonon edestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirakaverukset esittivät vahingossa yhdessä hauskan tempun alkuperäisen tempun mentyä pieleen. Omistaja oli ajatellut kuvaavansa etualalla olevan koiran tekemänä hienon tempun, mutta se osoittautuikin hieman erilaiseksi pienen vahingon vuoksi.

Etualalla oleva koira esittelee kärsivällisyyttään ja tottelevaisuuttaan tempussa, jossa koiran kuonon päälle on asetettu herkku. Koira odottaa, että saa omistajaltaan luvan syödä herkun, mutta hetken koittaessa heilauttaakin kuonoaan liian innokkaasti.

Koira saa luvan syödä herkun, jolloin se heilauttaa kuonollaan herkun ilmaan ottaakseen sen kiinni suuhunsa. Koira tekee heilautuksen kuitenkin niin voimakkaasti, että herkku lentääkin taaksepäin ja takana koiran puuhasteluja seurannut karvakuono saakin palkinnon suoraan suuhunsa.