Kristin Cavallarille perheenlisäystä – tytölle poikkeuksellinen nimi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähtenä ja juontajana tunnettu Kristin Cavallari on saanut äskettäin perheenlisäystä aviomiehensä Jay Cutlerin kanssa. Pariskunnan kolmas lapsi putkahti maailmaan maanantaina ja Kristin ilmoitti asiasta faneilleen suloisella Instagram-kuvalla.

Cavallari paljasti sosiaalisessa mediassa tyttärensä nimen. Pienokainen kastetaan Saylor James Cutleriksi. Tyttären maskuliininen nimi on aiheuttanut ihmetystä faneissa ja nimivalintaa on pidetty vähintäänkin mielenkiintoisena.

Daily Mail -lehden mukaan Kristin on haaveillut tyttölapsesta, sillä heidän perheessään on jo kaksi poikalasta Camden ja Jaxon. Pariskunta on ollut perheenlisäyksestä onnensa kukkuloilla eivätkä he malta odottaa, että uusin tulokas pääsee sairaalasta kotiin.

Saylor James Cutler was born today at 132pm!! ??

Kuva, jonka Kristin Cavallari (@kristincavallari) julkaisi