Liam Hemsworth yllätti vanhempansa – maksoi heidän kaikki velkansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni Hollywood-tähti on päässyt parrasvaloihin kuuluisten vanhempien ja tunnettujen sukulaisten ansiosta. Välillä mukaan mahtuu kuitenkin myös muutama tuhkimotarina, jossa lapsi köyhemmistä oloista nousee kirkkaimpien tähtien joukkoon yksinkertaisesti omien lahjojensa ansiosta muiden lukemattomien kandidaattien ohi.

Näyttelijä Liam Hemsworth herkistyi Independent-lehden haastattelussa muistellessaan sitä, miten heidän isänsä sai ensimmäisen kerran kuulla, että hänen ei tarvitse enää huolehtia rahasta. Perheen ensimmäinen näyttelijäksi noussut veljes, Thor-elokuvista tuttu Chris Hemsworth, oli yllättänyt isänsä avokätisesti.

Liam kertoi Chrisin eräänä päivänä soittaneen heidän isälleen ja pyytänyt häntä kurkistamaan omalle pankkitililleen. Chris oli maksanut kaikki isän pankkitilillä olleet velat ja maksut pois kokonaan. Isä oli soittanut itkuissaan Chrisille ja kertonut ajatelleensa, että joutuu maksamaan velkoja ja lainoja pois koko loppuikänsä. Nyt vanhemmat pystyvät Liamin mukaan viettämään enemmän poikien kanssa aikaa eikä heidän tarvitse huolehtia niin paljon.