Hulvaton Nälkäpeli-parodia: Katniss himoitsee pitaleipää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skotlantilainen elokuvaohjaaja ja Vine-tähti Ryan McHenry teki aikoinaan videoita siitä, miten Ryan Gosling ei suostu syömään murojaan. Hän lisäsi kekseliäästi muroja pullollaan olevan lusikan elokuvien kohtauksiin, joissa Gosling kieltäytyy jostain tai vetäytyy poispäin.

McHenryn menehdyttyä suosittu Vine-sarja sai arvoisensa päätöksen, kun Ryan Gosling itse julkaisi videon, jossa hän syö muronsa.

Tällä kerralla hieman samaa ideaa käyttäen PistolShrimps on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa Nälkäpeli-elokuvan hahmo Katniss Everdeen himoitsee pitaleipää. Videot on nerokkaasti leikattu ja saatu näyttämään siltä, kuin Everdeen juoksisi pitaleivän vuoksi vaikka maailman ääriin.

Nälkäpeli: Matkijanärhi osa 2 -elokuva sai hiljattain ensi-iltansa. Jennifer Lawrencen vastanäyttelijä Josh Hutcherson näyttelee elokuvassa Peeta Mellark -nimistä nuorta miestä. Peeta-nimeä toistaessaan Katniss kuulostaa siltä kuin hän himoitsisi, ikävöisi ja haluaisi pitaleipää enemmän kuin mitään muuta.