Ökyasunnon huipehtuma! Pharrell Williamsin 10,9 miljoonan penthouse

Lux Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulaja-tuottaja Pharrell Williams on päättänyt luopua Miamin Brickellissa sijaitsevasta kattohuoneistostaan. Kaksikerroksisessa ökyasunnossa on muun muassa viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, valtavat oleskelutilat ja kattoterassi uima-altaineen.

Williams osti asunnon vuonna 2007 12,5 miljoonalla dollarilla ja nyt hän myy sitä halvemmalla eteenpäin. Upeasta kattohuoneistosta on 360-asteinen näkyä Miamin keskustaan ja merelle.

Kattohuoneistosta löytyy myös oma elokuvateatteri. Rakennuksesta löytyy asukkaille tarkoitettu kuntosali ja kylpyläosasto, suurta ulko-uima-allasta unohtamatta. Miamissa sijaitsevasta kattohuoneistosta haaveileville miljonääreille on tarjoutunut erinomainen tilaisuus ostaa itselleen maailmankuulun supertähden omistama asunto.

Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat