Ökyasunnon huipehtuma! Pharrell Williamsin 10,9 miljoonan penthouse

Lux Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulaja-tuottaja Pharrell Williams on päättänyt luopua Miamin Brickellissa sijaitsevasta kattohuoneistostaan. Kaksikerroksisessa ökyasunnossa on muun muassa viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, valtavat oleskelutilat ja kattoterassi uima-altaineen.

Williams osti asunnon vuonna 2007 12,5 miljoonalla dollarilla ja nyt hän myy sitä halvemmalla eteenpäin. Upeasta kattohuoneistosta on 360-asteinen näkyä Miamin keskustaan ja merelle.

Kattohuoneistosta löytyy myös oma elokuvateatteri. Rakennuksesta löytyy asukkaille tarkoitettu kuntosali ja kylpyläosasto, suurta ulko-uima-allasta unohtamatta. Miamissa sijaitsevasta kattohuoneistosta haaveileville miljonääreille on tarjoutunut erinomainen tilaisuus ostaa itselleen maailmankuulun supertähden omistama asunto.

Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com