Poliisi oli kuolevan ratsunsa vierellä loppuun saakka – koskettava kuva leviää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uutisissa on nähty monia koskettavia tarinoita ja kuvia, joissa esitellään poliisikoiran ja ihmisen välille muodostunutta vahvaa suhdetta. Tällä kerralla sydäntäsärkevä tarina kumpuaa Houstonista, jossa ratsupoliisin hevonen jäi auton alle.

Facebookissa leviää kuva, jossa hevonen makaa tien sivussa jalkakäytävällä kyljellään maassa poliisi vierellään. Kuvassa oleva Charlotte-niminen ratsu jäi työtehtävänsä aikana 4. joulukuuta Houstonissa auton alle. Hevonen oli pelästynyt, heittänyt satulassa istuneen ratsupoliisin selästään ja törmännyt juostessaan kuorma-autoon.

Eläinten oikeuksia valvova Animal Justice League on antanut tunnustusta kuvassa näkyvälle poliisille sen vuoksi, että hän pysyi surustaan huolimatta Charlotten tukena hevosen tehdessä kuolemaa. Harva pystyy kohtaamaan rakasta lemmikkiä tai työparina ollutta eläintä kuoleman hetkellä, mutta poliisi halasi ratsuaan sen viimeiseen henkäykseen asti ja makasi hevosen vierellä.

We've always said we support ALL animals, and know the relationship with those animals & their person is an incredible…

Posted by Animal Justice League on Friday, December 4, 2015

Katso kuva tästä.