Pringles lanseerasi tuoksukynttilät – haluatko tosiaan tämän tuoksun kotiisi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useissa kodeissa poltetaan perinteisesti joulun alla kynttilöitä. Nyt tyypillisemmät tuoksukynttilät ovat saaneet rinnalleen perunalastujen tuoksuisia lyhtyjä Iso-Britanniassa.

Parhaiten tuubin muotoisessa purkissa myytävistä sipseistä tunnettu Pringles on lanseerannut Iso-Britanniassa oman tuoksukynttilöiden sarjan. Myynnissä on Pigs in Blankets, Texas BBQ ja Cheesy Cheese -nimisiä kynttilöitä. Kaikkien hajut perustuvat samannimisiin Pringles-makuihin.

Kynttilöitä tulee kuitenkin Mashable-sivuston mukaan aluksi myyntiin vain 500 kappaleitta. Pringlesin edustaja kertoo pressitiedotteessa, että kynttilöiden pistävää hajua tullaan hieman hillitsemään ennen kuin niitä aletaan tuomaan markkinoille laajemmassa mittakaavassa ensi vuonna.