Täydellinen nainen erosi – on nyt yksinhuoltaja

Viihdeuutiset · Annika Kela

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Yolanda Foster on ilmoittanut eroavansa aviomiehestään David Fosterista yhdeksän avioliittovuoden jälkeen. Pariskunta vakuuttaa, ettei heidän eroonsa liity draamaa vaan ero tuli yhteisestä päätöksestä.

Daily Mail -lehden mukaan 51-vuotiaalla mallikaunottarella on ollut rankkaa viimeiset vuodet, sillä hän kärsii borreolioosista ja ajoittain tähtönen on ollut jopa vuodepotilaana. Fosterit kertoivat, että he aikovat pysyä ystävinä, sillä heille perheen hyvinvointi on tärkeintä.

Vaikka Yolandaa ja Davidia on pidetty täydellisenä pariskuntana, on parin erosta huhuttu jo kuukausia. Fanit ovat panneet merkille, että pari on viettänyt useita juhlapyhiä erillään. Siitä huolimatta parin ero tuli monelle yllätyksenä.