Hengenvaarallinen tempaus – mies kiitää liitopuvulla vuoristossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brandon Mikesell on ammattilainen hurjapää, joka on erikoistunut liitopuvun käyttöön. Nyt Youtubessa nähdään toimintakameran taltioima huikea video, jossa mies kiitää Ranskan vuoristossa.

Mikesell liiti puvullaan yhteensä 2.500 metrin pituisen matkan La Breventin vuoren tuntumassa. Videolla päästään seuraamaan, kuinka mies kiitää välillä hengenvaarallisen lähellä kiviä, jyrkänteiden reunoja ja puiden latvoja. Kokenut mies selviää hurjasta tilanteesta kuitenkin täysin ehjin nahoin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat