Murtovarkaat pelastivat perheen lemmikin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilaisperheen arki koki ikävän käänteen, kun he huomasivat, että heidän kotiinsa oli murtauduttu Nottinghamshiressä. Murtovarkaat olivat myllänneet kodin ja rikkoneet tavaroita etsiessään arvoesineitä.

Daily Mail -lehden mukaan murron yhteydessä oli sattunut onnettomuus, joka oli koitua perheen lemmikin kohtaloksi. Varkaat olivat nimittäin vahingossa rikkoneet lasisen maljan, jossa uiskenteleli lasten lemmikkikultakala Freddie.

Sen sijaan, että murtovarkaat olisivat jättäneet Freddien lattialle kärsimään, olivat he täyttäneet keittiössä olevan lavuaarin vedellä ja laittaneet Freddien sinne uiskentelemaan. Vaikka tavaroiden, korujen ja rahojen menettäminen kirpaisi perheenjäseniä, olivat he huojentuneita, että Freddie oli elossa.

Perheen kodista varastettiin muun muassa kaksi kannettavaa tietokonetta, koruja ja rahaa. Myös pieni kassakaappi lähti murtovarkaiden matkaan. Vanhemmat ovat tarjonneet esineistä löytöpalkkioita, etenkin tietokoneista, jotka sisälsivät perheen valokuvia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat