Selena Gomez tihkuu seksiä musiikkivideollaan – eroon kiltin tytön imagosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-yhtiön lastenohjelmista uransa aloittanut Selena Gomez tunnetaan nykyään poptähtenä, näyttelijänä ja mallina. Nyt Selena pyrkii kertaheitolla eroon julkisuutensa alkuvuosien kiltin tytön imagostaan.

Selena Gomez tarjosi Twitter-tilillään esimakua tulevasta Hands to Myself -musiikkivideostaan. Poptähti nähdään musiikkivideolla rohkeissa merkeissä, pukeutuneena ainoastaan mustiin alusvaatteisiin. 30 sekuntia pitkän videopätkän päätteeksi poliisit rynnivät tähden kotiin.

Selena Gomez julkaisi tuoreimman Revival-levynsä 9. lokakuuta. Levy herätti laajamittaista huomiota sosiaalisessa mediassa, sillä tähti nähdään poseeraamassa albumin kannessa ilman vaatteita.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat