Villi huhu leviää: Caitlyn Jenner H&M-mainosmalliksi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Caitlyn Jenner on huhujen mukaan seuraamassa mallityttärensä Kendall Jennerin jalanjälkiä ryhtymällä mainosmalliksi. UsWeekly-lehden mukaan Caitlyn on neuvotellut mainoskampanjasta muotijätti H&M:n kanssa.

Splash
Splash

Caitlyn Jenner on yksi vuoden 2015 puhutuimmista julkisuuden henkilöistä. Ei siis ole ihme, että muotitalo on kiinnostunut Caitlynista. 66-vuotiaan Jennerin tytär Kendall nähtiin marraskuussa H&M:n mainoskasvona.

Huippumuodin parissa työskentelevä Kendall oli valittu Balmain-malliston kampanjaan. Tällä hetkellä muotijätin joulusesongin kampanjassa nähdään poptähti Katy Perry. Daily Mail -lehden mukaan Caitlyn ei ole kommentoinut mahdollista yhteistyötä H&M:n kanssa. Uuden kampanjan malli tullaan todennäköisesti julkistamaan viimeistään joulun jälkeen.