Duudsonit ja Steve-O ottivat yhteen – nyt takuulla sattui!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Duudsonit ovat tehneet pitkän matkan Seinäjoelta maailmantähdiksi. Hurjapäät ovat nauttineet jo vuosien ajan valtavaa suosiota Suomen lisäksi myös monissa muissa maissa, kuten Australiassa ja Yhdysvalloissa. Nyt he yhdistivät voimansa Steve-O:n kanssa.

Jackass-televisiosarjasta tuttu pilailija Steve-O on yhtynyt Duudsoneiden Jukan ja Jarnon kanssa ilakointiin, ja tuloksena on syntynyt kaktuksia ampuva tykki. Kuten arvata saattaa, ei tästäkään tempusta selvitä hiljaisella hyminällä. Naurun remakka ja tautinten äläkkä täyttää kameran edustan ennen temppua kun selviää, että Jukka joutuu ensimmäisenä tykin armoille.

Duudsonit-sarjan viides tuotantokausi nähtii aiemmin tänä vuonna Suomen televisiossa. Duudsonit HP, Jukka, Jarppi ja Jarno hyökkäsivät jekuttamaan suomalaisia sekä liittoutuivat maailman suosituimpien Youtube-prankstereiden Roman Atwoodin ja Vitalyn kanssa. Lisäksi katsojat pääsivät ensimmäistä kertaa tutustumaan Duudsonien laajaan ystäväpiiriin.